Esse Sensitive – Eye Cream

kr. 495,00

Esse Sensitive Eyecream til den sarte hud omkring øjnene.
Indeholder både PRObiotika og PRÆbiotika
.

Tilgængelig på restordre

Varenummer (SKU): 1458 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Esse Sensitive Eyecream til den sarte hud omkirng øjnene.
Indeholder både PRObiotika og PRÆbiotika.

Certificeret økologisk efter COSMOS standarder og formuleret til proaktivt at berolige og beskytte reaktiv hud og derved gøre selv de mest sensitive brugere, i stand til at modvirke ældningstegn.
Mange af os betragter vores hud som sensitiv. Ved en sensitiv og reaktiv hud, findes ofte overflod af dårlige, skadelige bakterier. Derfor kan probiotika og præbiotika styrke og genoprette hudens forsvar.

Kerneingredienser:
Præbiotika og probiotiske ekstrakter balancerer hudens mikrobiom, ved at skabe et miljø på huden, der befordre tilstedeværelsen af velgørende arter.
Lactobacillus, probiotisk ekstrakt, styrker hudens immunforsvar og kan ændre hudens økosystem for at opnå en sund hudtilstand i balance.

Inulin og α-glukan oligosakkarider er præbiotika, som er tilsat produktet for selektivt at fodre velgørende mikrober og gøre det muligt for dem at udkonkurrere patogene og invasive arter, der er almindelige at finde på sensitiv hud.

Albizia-ekstrakt løfter det øverste øjenlåg og mindsker smilerynker samt hævelser. Den har vist sig at kunne forbedre kollagendannelsen med 256% og elastindannelsen med 229%. Dette hjælper til at forebygge karspringninger/kapilærsprængninger i vores skrøbelige bindevæv. Samtidig forebygger ingrediensen fine linjer og rynker.

Myrothamnus-ekstrakt kan øge hudens fugtniveau med 28% inden for 2 timer, blot efter en enkelt påføring. Ingrediensen har unikke fugtgivende egenskaber som effektivt fugtmætter huden i mindst 8 timer. Det er en kraftig antioxidant, og dens høje indhold af polyfenol, betyder at den giver super beskyttelse og bekæmper frie radikaler mere effektivt end andre almindelige brugte antioxidanter, i hudplejeprodukter.

Hyaluronsyre er benyttet på grund af dets super-fugtgivende egenskaber og for dets evne til at reducere inflammation og rynker.
15.ml

Yderligere information

Vægt 0,86 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Esse Sensitive - Eye Cream

kr. 495,00

Tilgængelig på restordre