Cream Eye Polish – LUCKY

kr. 240,00

LUCKY: Strålende som ny kobber, dog med et diskret skær af rosa. Velegnet til at fremhæve lyse blå øjne, samt til at harmonisere mørkere øjne diskret og naturligt.
.

Tilgængelig på restordre

Varenummer (SKU): 1239 Kategorier: ,

Beskrivelse

RMS CREAM EYE POLISH er en ren kilde fuld af metalliske farver som giver disse unikke øjenskygger den særlig glød med lysreflekterende effekter, der sjældent nok både egner sig til den unge og modne hud.
De har alle en blød, cremet og let konsistens uden at fedte eller klistre. Alle farverne giver et let farvet slør med en anelse skinnende effekt, som får huden til at se fugtplejet og lækkert glattet ud.
Meget moderne udtryk og det er aldeles ikke nok med en enkelt farve i din kosmetikpung. Vælg en lys, en mørk og en farve midt imellem for at være helt dækket ind til alle lejligheder og for at lege i takt med dit humør hver dag og aften.

LUCKY: Strålende som ny kobber, dog med et diskret skær af rosa. Velegnet til at fremhæve lyse blå øjne, samt til at harmonisere mørkere øjne diskret og naturligt.

Disse sensuelle øjenskygger må påføres meget nænsomt ind i huden, som om det var ren øjenpleje. RMS eye polish har alle sammen de gode egenskaber fra mineralske pigmenter, men UDEN de udtørrende virkninger som mange oplever med mineralske pigmenter alene (RMS beauty er grundlaget at kombineret med de bedste plejende olier).
Du får endda den dobbelte effekt at du får ekstra øjenpleje og beskyttelse af dine sarte øjenpartier, med masser af fugt og næring, meget ulig traditionel makeup, som ofte fremhæver og fremskynder rynker og linjer. Disse øjenskygger er særdeles velegnet til både tørre og modne øjenpartier! (var det ikke den skønneste nyhed længe?)

TIP! For det bedste resultat, så påfør øjenskyggerne på hud med enten kun lidt eller helt uden creme eller olie under, da skyggerne vil pleje mere optimalt og effektivt alene.
TIP!! Brug bare fingrene til at blende farverne skånsomt ind i huden for at pigmenterne bedre fæstner til huden jævnt. Gentag gerne hvis du ønsker mere farveintensitet.
TIP!!! Husk at disse skygger er meget transparente og resultatet er naturligt smukt med kun ganske lidt produkt. Hvis du ønsker en kraftigere farve, så vælg en mørkere farve.
TIP!!!! Hvis du oplever at det flyder sammen, så anvend blot din finger til at blende sammen igen. Der er ikke anvendt kemsike ingredienser til disse, for at få et fastsiddende produkt, så anvend ganske lidt og jævn let ud igen senere på dagen og du kan når som helst altid påføre mere produkt (f.eks. om aftenen) uden at afrense først.
TIP!!!!! Du kan også anvende Beauty Brush til at påføre øjenskyggerne mere defineret især som eyeliner-skygge under øjnene. Du kan både bruge de lyse som highlight farver og de mørke som eyeliner under øjet, men stadig på den mest naturlige måde uden tung fornemmelse af kraftig makeup (du er næsten nøgen og blot med farvepigmenteret hudpleje).

Ingredients: (nærmest ren hudpleje tilsat mineralske farevpigmenter)
*Cocos Nucifera (Coconut) Oil,*Cera Alba (Beeswax), *Simmondsia Chinesis (Jojoba) Seed Oil, *Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Tocopherol (non-GMO), *Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract, and may contain: [+/- Titanium Dioxide CI 77891, Iron Oxides CI 77491, CI 77492, CI 77499, Mica CI 77019] * CERTIFIED ORGANIC

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cream Eye Polish - LUCKY

kr. 240,00

Tilgængelig på restordre