Escentric Molecules

KULT-BRAND SOM VED LANCERINGEN I HARVEY NICHOLS, LONDON, HAVDE OVER 600 MENNESKER OPSKREVET PÅ VENTELISTE. Complete Me besøgte Londons brandguru Jeff Lounds og vi blev de første forhandlere af Escentric Molecules i Danmark i 2006. SIDENHEN HAR VI MEDVIRKET I AT GØRE DETTE TIL ET HØJT ELSKET OG FORETRUKKET PRODUKT PÅ MANGE ØNSKELISTER HERHJEMME. Den Berlinske parfumeur Geza Shoen er NÆSEN bagom de eftertragtede dufte for både mænd og kvinder.
Lidt INSIDER info om Geza… Vi har mødt denne meget ærekære og fagstolte “næse” / Parfumeur personligt og ja, han har en stor personlighed.
Geza har været meget efterspurgt i den konventionelle parfumeindustri, men har givet dem f…. /vendt dem ryggen!
Hans egen forklaring er at han nægter at gå på kompromis med sit talent og han vil ikke producere “crap-dufte” som ikke må overskride kr 25,- af indholdets værdi(!) og slavisk følge de “sædvanlige rengøringsdufte” som for hans næse dufter ens…Sådan, derfor elsker vi ham og hans dufte i Complete Me.
Geza bruger rene råvarer og sammensætter aromaerne på en original (egen) og kontroversiel måde, som er lidt vovede., men de virker!

Filtre
Done