BIOEFFECT

Bioeffect EGF (Epidermal Growth Factor) EGF er et stof, som biokemiker og nobelprisvinder Stanley Cohen fra Vanderbilt University opdagede. EGF har hidtil kun været udviklet kemisk eller fra animalske udtræk.

Dette har gjort ingredienset særdeles dyrt at fremstille til kosmetisk anvendelse, samt at det indtil nu har været et mindre rent stof. Nu har et biologisk forskerteam fra Island skabt et verdenspatenteret, samt helt unikt og naturligt alternativ til high-tech ingredienset EGF. Dette har de revolutionerende gjort med udvindelsen af EGF proteiner fra Bygplanter. Dette er det absolut reneste og ovenikøbet et billigere produkt indenfor cellefornyelse med EGF end hidtil kendte produkter på markedet. Over 20 % af alle Islandske kvinder anvender dette produkt.

Italienske og endda japanske kvinder higer efter dette produkt og vi har oplevet at få henvendelser fra Italien vedr. køb af dette enestående og virksomme serum. Start evt. med en lille prøve størrelse og bliv selv overbevist om effekten. Kun 2-4 dråber er nok om aftenen og overflødiggør brug af anden natpleje produkt.

 

16 Products