Væsktserum til vipper og bryn og nu også til hår. Virker de? - Complete Me
Menu

Væsktserum til vipper og bryn og nu også til hår. Virker de?

hej

Vækstserum til vipper og bryn og nu også til hår giver længere og fyldigere hår, ja!

Complete Me var faktisk den første og eneste forhandlere i Danmark, helt tilbage i 2009, af vækstserum til vipper og bryn.

Vi vandt endda prisen for ‘årets innovation’ ved Danish Beauty Award i 2010. Daniela selv, gik i mange mdr. som en levende ‘før-og-efter-model’ med kun lange og fyldige vipper på sit ene øje.

Siden da, er koden knækket, og mange nye brands er kommet på markedet.

Vi har testet flere af dem, og har valgt det tyske EU-godkendte mærke M2 Beauté.

M2 beauté leverer effekten, uden at gå på kompromis med kvalitet, resultat og sikkerhed i deres vækstserum formler.

 

Men hvordan virker vækstserum så?

Der er allerede masser af myter og misforståelser derude blandt forbrugerne. Dem vil vi gerne gøre dig klogere på i dette indlæg.

Vi læser mange forbrugeres kommentarer om, hvad der virker og hvor hurtigt osv.

Vækstserum virker forlængende på det enkelte hårs vækstfaser, og altså ikke på selve hastigheden af væksten, som nogle fejlagtigt mener. Vi har ofte oplevet at fx to veninder starter behandlingen på samme tid. Dog får de deres synlige resultater på forskelige tidspunkter. Den ene ser allerede effekt efter to uger, mens den anden først ser effekt efter seks uger.

Årsagen er, at hvert enkelt hårstrå befinder sig i enten vækstfasen, hvilefasen eller i sidste afstødningsfase. Det er ikke til at vide, hvor mange hår, der befinder sig i den tidlige vækstfase, når du starter behandlingen. Derfor ser vi resultaterne enten før eller siden.

Et normalt og ubehandlet vippehår har en total livscyklus på ca. 6-8 uger. Når du bruger vækstserumserum korrekt, øger denne varigheden af alle faserne, så den totale livscyklus bliver helt op til 4-6 mdr.

Det betyder at vækstfasen fortsætter i længere tid, det enkelte vippehår vokser længere, end det normalt gør. Hvilefasen forlænger sig også under behandling med serum. Det betyder at det ‘hænger fast’ i længere tid, og ikke afstødes, når de andre nye hår vokser. Dette giver vipperne synlig tæthed og fylde.

Derfor oplever mange en kortvarig og midlertidig nedgang af længde og tæthed efter ca ½ år. Fortsætter du behandlingen med vækstserum, vil cyklus gentage sig forfra, og du får igen de fyldige og lange vipper efter nogle uger.

M2 beauté Eyelash Activating Serum

 

Hvilke resultater kan du forvente af vækstserum?

Har du mange vipper, men synes du at de både er for korte og mangler fylde? Så kan du regne med op til ca. 50 % ekstra effekt oveni din naturlige længde og fylde. Det giver dig altså et resultat på 150 % i alt.

Har du ‘huller’ imellem dine vipper? Du kan ikke forvente helt nye hår, hvor der ingen er i forvejen. Vækstserum påvirker kun de eksisterende hår, og tryller ikke nye hårsække med hår frem.

Derfor oplever vi tit en større tilfredshed med vækstserum til vipper, end til bryn. Mange anvender nemlig brynserum for at få ‘udfyldt huller’ og manglen på hårvækst. Hullerne vil ikke danne helt nye hår, men giver en bedre tæthed fra de eksisterende, omkringliggende hår (‘hentehår bryn’).

M2 beauté Eyebrow Renewing Serum

 

Det længe ventede produkt, som forbrugerne har efterspurgt længe er endelig landet

Flere forbrugere har fortalt, at de har fået resultater i hår i hovedbund, tindinger mm med M2 beauté vækstserum til vipper og bryn. M2 beauté har aldrig påstået, at deres vippe- eller brynserum virker på hovedhår. Det er i øvrigt også en temmelig dyr affære at anvende flasker med 5-6 ml til hovedbunden.

Nu har M2 beauté endelig, efter mange års udvikling og testforsøg, lanceret deres innovative Hair Activating Serum til håret. Effekten ses dog lidt senere, end når du bruger vækstserum til vipper og bryn. Grunden er, at hovedhår har en anden og længere vækstcyklus. De første resultater ser du efter 6-8 uger, og derefter bliver resultaterne endnu synligere, når du fortsætter behandlingen.

Normalt, fint og strukturløst hår, der har svært ved vokse langt, får mere fylde og længde med Hair Activating Serum. Prisen er endda en anelse lavere (i skrivende stund), end vippe- og brynserum.

(klik foto for forstørrelse)

 (klik foto for forstørrelse)

M2 beauté Hair Activating Serum

 

 

 

Kopivarer med falsk varedeklaration

Desværre ønsker kopi-firmaer at lukrere på andres succes. Vi ser uægte vækstserum og falsk varedeklaration og batchnummer på markedet.

Vi ved jo at produkterne virker 100 %. Derfor undrer vi os, når kunder har købt en M2 beauté serum (hos en anden og ikke-autoriseret forhandler, fx en parallelimport eller kopivare) og haft ringe eller nul effekt. Især var der en kunde, som fortalte os, at hun syntes at brynserum virkede rigtig godt, men vippeserum ingen effekt havde. Vi fandt så ud af, at hun havde købt sin brynserum hos en autoriseret forhandler (dermed det tilfredsstillende resultat), mens hun havde købt (åbenbart en kopivare) hos en uautoriseret forhandler, som dermed ikke gav hende de ønskede resultater. Da hun forsøgte endnu en gang (med vores serum), fik hun en helt anden og prositiv oplevelse igen.

Vores store problem er, som forhandler, at der begynder at komme dårlige rygter i omløb omkring produktet pga verserende kopivarer. Det fortjener brandet, med deres store og grundige arbejde, slet ikke.

 

Undgå dyre fejlkøb, som indeholder ukendte ingredienser

Kopivarerne ser fuldstændige identiske ud med de ægte produkter inkl. varedeklarationen (som jo er falsk), bortset fra batchnummeret, der ses påtrykt under emballagen. Batchnummeret her er frit opdigtet. Det er kun leverandør og producent, som kan skelne de ægte fra de uægte batchnumre, da de registrerer deres egen produktion.

Indholdet i kopivarerne er IKKE som de originale ingredienser. Ingen kender de faktiske ingredienser i disse kopi-varer. I værste fald kan der i kopivarerne fx være; vand, stabilisator og allergifremkaldende konserveringsstoffer, og andre ukendte ting, som slet ikke er EU-godkendte.

Det kan for nogle forbrugere være fristende at spare penge, og tage chancen alligevel. Men hvis effekten ikke er der, eller der er ukendte og usunde ingredienser i, er det en dyrkøbt og farlig ‘gambling’ med sin sundhed og pengepung. Den ægte vækstserum til vipperne rækker til mindst ½ år (ofte meget længere tid), når du anvender den dagligt. Effekten er konstant under anvendelsen.

Derfor opfordrer vi dig at købe din serum hos en autoriseret forhandler med forhandler-logo. Dette logo kan jo også kopieres tænker du måske. Hvis du vil være helt sikker, så find forhandleren via den danske autoriserede leverandør

Gå efter autoriserede forhandlere

 

 

Sikkerhed og anvendelse af vækstserum

Som med så meget andet kosmetik på markedet, starter de aktive ingredienser deres tilstedeværelse i medicinal-industrien, hvor man (nogle gange tilfældigt) opdager en positiv bivirkning, som så efterfølgende imiteres, isoleres og udnyttes kosmetisk.

I tilfældet med vippe-serum, der får vipperne til at vokse sig længere og se fyldigere ud, var det et medicinsk øjendråbe-præparat, brugt til patienter med grøn stær. Denne indeholder det aktive stof prostaglandin. Patienterne oplever, at vipperne bliver både længere og fyldigere.

Problemet er bare, at selve medicinen (som først blev brugt til vippe-forlængelsen) har negative bivirkninger på det normale og raske øje.

Udfordringen er, at finde et lignende kosmetisk produkt uden hormoner, som kun giver den ønskede effekt, og ikke de uønskede bivirkninger.

 

M2 beauté bruger et andet stof, som ikke har føromtalte bivirkninger

‘Prostaglandinderivater anvendes i lægemidler til behandling af grøn stær – særligt den medicinske ingrediens bimatoprost. Der er desværre mange, som sidestiller det medicinske ingrediens med de prostaglandinderivater, der anvendes i kosmetiske produkter til at forbedre væksten af øjenvipper og bryn.
M2 Beauté anvender MDN (Methylamido Dihydro Noralfaprostal) i sine aktive sera, som virker på en helt anden måde. Metoden er bevist i videnskabeligt dokumenterede undersøgelser.
MDN er også et prostaglandin-derivat, men MDN har ikke har nogen virkning på cellernes prostaglandin-receptorer.
Man kan således ikke konkludere, at bivirkninger, som kan forekomme med lægemidlet bimatoprost, kan forekomme i forbindelse med MDN, da MDN ikke har nogen farmakologisk effekt.

Ingen hormoner

M2 Beauté har netop af denne årsag valgt at anvende MDN frem for andre prostaglandinderivater.
Der findes grundig dokumentation for MDN foretaget af et uafhængigt institut i Tyskland, som også er godkendt af de tyske sundhedsmyndigheder. Efterhånden er der solgt over 700.000 af M2 Beautés populære Eyelash Activating Serum, og i ingen tilfælde har der været sundhedskritiske reklamationer (bortset fra svien ved påføring i nogle tilfælde).
M2 Beauté kan med sikkerhed sige, at produkterne indeholder en kosmetisk forsvarlig formel, som kvinder og mænd trygt kan anvende til at få fyldigere og længere hår. En formel som er udviklet i Tyskland og godkendt til kosmetisk brug i EU.

 

Andre indlæg om hårvækst

Læs også vores indlæg om UØNSKET HÅRVÆKST 

Se alle vores blogindlæg på vores hjemmeside under fanen BLOG