Själ - holistisk hudpleje med sjæl - Complete Me
Menu

Själ – holistisk hudpleje med sjæl

hej

Själ – holistisk hudpleje med sjæl. Det hele startede med en mor og hendes datter i New York, og en nysgerrig hudterapeut på sin bryllupsrejse i Paris

Karen og Kristin Petrovich (mor og datter) ønskede at udvikle en eksklusiv serie, der var enkel, let at bruge, virksom til alle hudtyper, og endnu vigtigere; at produktets grundfilosofi er baseret på holistiske principper.

Udfordringen er at balancere videnskab, natur, wellness og skønhed på en måde, der både er intuitiv og effektiv for den moderne og kræsne forbruger.

I udviklingsprocessen konsulterede de eksperter indenfor; biokemi, præparat forskning, ernæring og holistisk naturmedicin. Derudover studerede de degenerativ ældende sygdomme som; diabetes, AIDS og cancer, som en del af deres bestræbelser for at opnå de mest progressive elementer til opheling, genopbygning og anti-aging.

I dag anvender de endnu synergien mellem vestens biologiske forskning og østens healende filosofi. Serien tæller over 200 aktive virkestoffer, fordelt på et smalt sortiment der indeholder i alt 10 produkter.

Inspirationen til designet og udformningen, kommer fra Skandinaviens rene linjer. Duoen har da også skandinaviske rødder.

 

 

Lancering i Danmark 

Indehaver af Complete Me, Daniela Fraser, rejste afsted på bryllupsrejse til Paris i foråret 2001. På det altid obligatoriske besøg i den daværende livsstilsbutik Boutique Collette på Rue Saint Honoré, fandt Daniela Själ på deres hylder. Trods den noget pebrede pris (dengang kr. 1899,- for en af deres ansigtscremer med 60ml.) købte Daniela produkterne med sig hjem. Faktisk bestod serien dengang dog kun af to ansigtscremer, ingen andre produkter endnu.

Daniela havde på dette tidspunkt ofte problemer med sin egen hud (akne og eksem), og blev derfor meget overrasket over, hvordan huden på en enkelt nat, fik ro og helede op med mindre inflammation til følge.

Da Complete Me åbnede i 2002, var der derfor ingen tvivl om, at denne smalle og enkle serie skulle introduceres til danskerne. Derfor kontaktede Daniela Själ grundlæggerne, Karen og Kristin, og overbeviste dem om, at Complete Me ville være en rigtig god ambassadør for deres produkt i Danmark. Det lykkedes heldigvis, og mange kræsne kunder betaler gerne den ekstra pris, for den nu udvidede serie. Selv skønheds-journalister køber (for egne penge, hvilket de sjældent behøver) de særlige produkter fra Själ.

 

Prisvindende produkter og behandling

Flere af Själ produkterne har været nomineret i Danish Beauty Award og vundet mange priser internationalt.

Complete Me vandt den fornemme pris for ‘ÅRETS SKØNHEDSBEHANDLING 2016“, med vores egen ansigtsbehandling udført med Själ: ‘Complete SPIRITUAL’

Vi var meget beærede over dommernes rosende ord:

‘Holistisk, spirituel og indimellem nærmest hypnotisk… Modtageren af prisen for årets skønhedsbehandling har – helt i tråd med tiden – nedbrudt den traditionelle opfattelse af en ansigtsbehandling, og løftet oplevelsen til helt nye niveauer. Ikke hud alene, ikke krop alene, men hud, krop, sind OG sjæl. Dommerne var henført. ‘Complete Me’ tillykke!’

 

Complete SPIRITUAL

Det som især gør behandlingen til noget ekstra særligt er, at produkterne er opladede med dyrebare mineraler inkl. guld, sølv, kobber, platin og germanium. Ædle metaller er kendt for at være ledere af elektricitet, og fungerer som aktivator af cellernes aktivitet på elektromagnetiske frekvenser.

Yderligere dyrebare ingredienser indbefatter også ædelsten som; diamant, blå saffir, rubin, ametyst, citrin og turmalin. Ædelsten vibrerer i en højere frekvens, der øger cellernes energi og mikrocirkulation.

De forskellige ædelsten placerer vi forskellige steder på kroppen, som samler energien under hele behandlingen.

 

 

Antiaging og innovation

Själs unikke innovation er resultatet af de mange kraftfulde og potente bio-aktiver.

Specielle peptid komplekser i kombination med platin partikler, målretter et leveringssystem, der bedrer elasticitet og reducerer rynker.

-Patenteret Kollagen peptid kompleks stimulerer kollagen produktion, og modvirker nedbrydning. Arbejder på celle niveau, hvor det aktiverer generne, der er ansvarlige for cellefornyelse og reparation.

– Muskelafspændende hexa-peptid kompleks, modvirker mimiske linjer.

-Fedtopløselig C-Vitamin kompleks (normalt er vitamin C vandopløseligt) reducerer pigment syntesen, hvor pigmentceller er overaktive (årsag til pigmentpletter), samtidig med at kollagen produktionen stimuleres. C-vitaminet beskytter med kraftig antioxidanter, så huden beskyttes mod fri iltradikaler fra UV-A/UV-B skader.

-Malakit kompleks (fra malakit sten) er kobberets antioxidant, der promoverer vævets regenerering og beskytter mod stråling (EMF). Cellernes energi flow optimeres og balanceres.

-Själ Rejuva Complex™ er en kraftfuld antioxidant, som forebygger nedbrydning af celler fra fri iltradikaler, samt stimulerer kollagen dannelsen.

-Själ Gemstone Blend™ er en blend af ædelsten inkl. diamant, saffir, rubin, ametyst, citrin, der assisterer hudens mikrocirkulation, klarhed og cellulær detox.

 

Se alle produkterne fra Själ skincare