LED Therapy - Complete Me
Menu
LED therapy hos Complete Me

LED Therapy

LED Therapy virker mod fine linjer, rynker, uens hudtone, store porer og giver huden en strålende glød. Behandlingen er smertefri, afspændende, ikke-invasiv hudbehandling med mange fordele – især stimulering af kollagene fibre, og behandling af mild til moderat akne.

Blåt lys er klinisk dokumenteret til at kunne behandle akne, talg produktion, mindske inflammation, rødme og store porer. Ved mild og moderat betændelsestilstand af akne, kan det blå lys slå ned på propionibacterium acnes, altså den bakterie der især lever i ansigtshuden og er ansvarlig for akne.

Rødt lys stimulerer cellefornyelsen, inklusive fibroblast-cellerne, som producerer kollagen og elasticitet. Disse fibre i bindevævet giver din hud styrke, spændstighed, elasticitet og vævsfylde. Fornyelsen vil minimere fine linjer, rynker, genoprette solskader, ar og strækmærker.

LED Therapy er et kosmetisk produkt uden nogen kontra-indikationer eller bivirkninger. Behandlingen kan bruges af alle hudtyper, hudfarver og tilstande. Det er en sikker behandling og kan ikke skade øjnene. Vi anvender dog altid et par små sikkerhedsbriller, som får dig til at slappe bedre af, da lyset er meget kraftigt.

JULE-KAMPAGNE: Kommer i to personer på samme tid, giver vi jer begge 20 % RABAT

Læs meget mere på vores blog indlæg om LED Therapy

 

Fra 350,-
(varighed 25 min.)

(Som tillægsbehandling fra 250,-)

Køb gavekortBestil en tid