Ro, omsorg og velvære - Complete Me
Menu

Ro, omsorg og velvære

hej

Måske ønsker du en afstressende pause, hvor du bare ligger, slapper dejligt af og overgiver dig totalt til følelsen af velvære, imens du tager imod en omsorgsfuld og forkælende behandling. Samtidig med at du giver helt slip og lader masken falde, forskønnes du med vores virksomme produkter. Ofte er din førsteprioritet at vælge den type behandling, som opfylder dine specifikke behov om en ydre forskønnelse. Dog lægger vi ligeså meget vægt på, at hele din oplevelse bliver en fornøjelse fra start til ende.

Vores mål er at du får meget mere end bare en ydre behandling.

Vi gør vores yderste for at opløfte alle dine besøg hos os, til din største mulige fornøjelse. Vores rum byder dig velkommen, så du føler dig hjemme, falder til ro og slapper af. Vi spiller på alle sanser når du træder indenfor hos os. Lige fra musikken, duftene, velsmagende smoothie, til din private sfære med vores professionelle hænder.

Går du målrettet og bevidst efter at bruge vores univers til at lade op på, så har vi en lang række af behandlinger som både forskønner og giver dig et velfortjent pauserum. Disse behandlinger afspænder og lader dig op med en fornyet energi.

Vælg de behandlinger som fokuserer på lige dele velvære og hudpleje.
Disse behandlinger forstyrrer ikke hudens balance, da de tilfører din hud masser af fugt, næring og som regel også en vævstyrkende massage. Du kan med andre ord ikke overbehandle din hud, hvis du ønsker at få flere af disse behandlinger regelmæssigt.

Herunder er nogle af vores behandlinger med ekstra fokus på at skabe ro omkring dig:

 

Ansigtsbehandlinger:

1. Complete Spiritual
Complete Me vandt prisen “Årets Skønhedsbehandling” Ved Danish Beauty Award 2016, med netop denne ultra luksuriøse behandling. Complete Spiritual er en energigivende, vibrationel og balancerende ansigtsbehandling. Vi anvender udelukkende de ekskusive produkter fra Själ, New York, der indeholder bl.a. enzympeeling med knust perle, granatæble og urter. En ansigtsmaske som opstrammer og vitaliserer huden med silkeproteiner, kobberpeptider, guld, sølv og platin. Blå safir for vibrationel energi og remineraliserende diamant, rubin, ametyst og citrin. Opladende chakra-massage med ædelsten, blå lotusolie af ansigt, skulder og nakke. Dine hænder og fødder giver vi også en afspændende massage, for at fuldende hele oplevelsen.

Dit ansigt får et blidt, afspændt udtryk og udstråling med en fornyet energi.

Varighed 1 time og 30 min. (fra 1675,-)

2. Complete Signature
Vores populære ansigtsbehandling, hvor vi har ekstra opmærksomhed på både forkælelse og intensiv hudpleje fra top til tå. Vi byder dig varmt velkommen med en aromaterapeutisk hovedbundsmassage, som sænker din puls og vejrtrækning. Vi masserer din ryg ind i en blødgørende og dybdeplejende body butter. Din ansigtsbehandling indeholder en lang og vævstyrkende massage, med peeling, koncentrat og maskepleje. Under behandlingen plejer vores lune “soothing Oil Wrap” dine hænder og fødder, så huden bliver silkeblød.

Vi præsenterer dig for produkt serierne Jurlique, Esse eller Comfort Zone. Du vælger selv hvilken produktserie, du ønsker at vi behandler dig med.

Du vil nå at føle dig veludhvilet, afspændt og særdeles velplejet.

Varighed 1 time (fra  925,-)

3. Bioeffect EGF
Denne ansigtsbehandling er også meget forkælende, mens den på samme tid leverer effektive resultater, baseret på højteknologiske ingredienser fra islandske Bioeffect. Produktserien indeholder verdens eneste plantebaserede EGF protein. Du ligger og hviler behageligt, mens vi blidt afrenser dit ansigt, befrier din hud for døde celler, med en særlig mineralsk peeling, lavet på vulkansk aske og mineraler. Vi masserer med ekstra højtkoncentrerede serummer. Dine ca. 100 muskler i ansigt og skuldre får en øget gennemstrømning, så cellestoftskiftet stimuleres til bedre optagelse af ilt og næringstoffer. Vi lægger en professionel hydrogelmaske, som tvinger alle virkestofferne ind i huden.

Denne behandling beskrives som en ideel “Rød løber” behandling, da den efterlader huden frisk, fugtoppumpet og smuk.

Varighed 1 time (fra 925,-)

 

Kropsbehandlinger og massage:

1.Relax Massage
Vi anbefaler denne behandling til dig som ønsker den totale følelse af ro, velvære og forkælelse i hele kroppen. Ideel til dig der føler dagligt stress, søvnbesvær eller jetlag, og har svært ved at give helt slip og slappe af. Massagen er særdeles blid og afspændende. Pro-Sleep massage, indleder vi med en varm og blød fodpakning ”Soothing Oil Wrap”, som giver dig en dyb og beroligende effekt på både  krop og sind, samt virker blødgørende på tør hud. Vi spiller en særlig komponeret musik til denne behandling, udviklet i samarbejde med neurologer. Musikken registrerer du i nervesystemet via hjernen og hjælper dig med at slappe maksimalt af. Massagen udføres både med store, bløde pensler og med blide strygninger med hænderne. Vi anvender Tranquillity massageolie, som vi opvarmer over levende lys.

Du opnår en dejlig lethed i hele kroppen og får efterfølgende en bedre nattesøvn.

Varighed 50 min. (fra 850,-)

2. Hot Stone Massage
Ønsker du både en dybdegående massage og afspændende velvære i en massage, anbefaler vi vores populære Hot Stone Massage, med opvarmede vulkanske lavasten. Især i vinterhalvåret, hvor dagene er korte og mørke, varmer denne massage dig helt ind til marven, og myoserne smelter væk. Vi er inspirerede af de gamle traditioner fra Hawaii, hvor de indfødte tror på at stenene giver guddommelig energi. Derfor ligger du hele tiden med de varme sten på hele kroppen, mens du modtager massagen. En anden forklaring på at stenene leverer en høj varme og energi, er at de består af meget jern og magnesium, som giver den dybdevarmende effekt.

Hot Stone Massage er vores egen favorit, når vi selv skal have massage, netop fordi at den går dybt i musklerne, samtidig med at den er super behagelig og afstressende.

Varighed 50 min. (fra kr. 825,-)

eller vælg en ekstra lang massage med Varighed 1 time og 15 min. (fra 925,-)

3.Mother 2 Be Massage
Denne kropsbehandling med massage er til dig, som føler dig belastet under din graviditet fra den 5. måned. Vi gør os ekstra umage med at du ligger behageligt med støtte under knæ og lænd. Vores fokus lægger vi på afspænding og behandling af særlige problemzoner på dine fødder, ben og lænd. resten af kroppen forkæler vi med rige omegaolier. Din mave får en særbehandling med både koncentrat og maskepleje. Under hele behandlingen, tænder vi et specielt Gravida duftelys, som stimulerer dine sanser. Din nakke og skuldre masserer vi med en varmende Arnika massagecreme.

Varighed 50min. (fra 775,-)