Makeup, med ren hudpleje i farver, som giver dit ansigts sund glød.
Menu

Makeup, ren hudpleje i farver

hej

Makeup er for mange af os et uundværligt skønhedsfilter i hverdagen.

Vi vil alle gerne ligne vores bedste udgave af os selv. Vi vil ikke se for maskerede ud, og vi vil hellere end gerne se naturlige friske og sunde ud, også med makeup på.

Hvad så når vi vågner op om morgenen til et spejlbillede, der viser hævede poser og mørke rande under øjnene? Når vi pludselig får en kløende, rød plet midt i ansigtet? Når vi har fået nye pigmentpletter, som afviger fra resten af ansigtets hudtone? Når vi ser vinterblege og grå ud i farven?

Så er der heldigvis en masse gode tips til, hvordan vi måske snyder os til et lidt friskere udseende.

Endda med ganske få og enkle virkemidler, giver du dig selv et naturligt filter på, og viser dit ansigt til verden, med den sundeste og mest holdbare glød.

Først og fremmest finder du de produkter, som din hud elsker at bære i timevis, uden klatter, kager og forstyrrelse af hudens velbefindende.

Vi elsker HUDPLEJE I FARVER, fra det amerikanske mærke RMS beauty. Bag dette grønne brand, er grundlæggeren, makeup artist Rose Marie Swift, med sin imponerende portefølje i Hollywood gennem 35 år. Hun er fortaler for dyrevelfærd, økologi og vegansk levevis.

Stjernernes makeup artist Rose Marie Swift. Grundlægger af RMS beauty.

 

Lad os introducere, i korte træk, hvorfor vi er så vilde med RMS beauty Makeup i Complete Me …

  • RMS beauty er veganske, økologiske og koldpressede planteolier, som er behandlede ligesom raw-food ingredienser. Dvs. at de er behandlede med maksimum 42 graders varme, for at bibeholde alle de gode aktive virkestoffer, der er i olierne.

  • De er 100 % fri for konservering, synteter, dufte og mineralske olier. Til gengæld er de berigede med masser af gode, nærende og plejende ingredienser, som naturligt svøber din hud smukt ind i farver.

  • Kort sagt, så er RMS beauty hudpleje med farve. Farverne indeholder udelukkende hudvenlige mineral-pigmenter.

  • Der er ingen faste regler om, hvor du kan bruge alle de forskellige farver henne. Du bruger alle krukkerne, som du har lyst til, og hvor du har lyst til. Dvs. at du kan bruge øjenskyggerne på huden, og læbefarverne på øjnene, hvis du er kreativ nok, og resultatet fungerer.

Vi starter dog altid med din rene og fugtplejede hud. Du behøver egentlig kun et par dråber af RMS beauty face oil, da al makeuppen jo har masser af plejende ingredienser. Alternativt bruger du bare din foretrukne ansigtspleje under din makeup.

RMS beauty oil med bl.a. buriti olie, der virker som naturligt UV-filter

Huden skal have glød, ensartethed og en passende tone (selvom du sagtens kan snyde dig lidt mere gylden eller lysere, hvis du har lyst til dette).

LÆR DIG VORES NATURLIGE METODE

Ønsker du at vi lærer dig det face-2-face? Så tilbyder vi dig en personlig Private Makeup Session. Her lærer du hvordan makeup giver stor effekt, med mange hemmelig tips og tricks, trin for trin.

Du er også velkommen at tage dine veninder med dig. I en gruppe er der mere dynamik, og langt flere tips, da der vil komme forskellige udtryk. Ydermere, giver vi en Private Group Session, mulighed for at købe al vores makeup med 10 % rabat.

 

TRIN 1:

Un-Cover bruger du i et tyndt lag i hele ansigtet, som foundation, eller dupper let der, hvor du har mørke skygger (under øjnene) eller som let concealer, der dækker over misfarvede pletter (pigment-pletter eller urenheder mm).

“Un”-cover bruger du altså som både concealer og fuld foundation, du bestemmer selv.

RMS beauty har hele 8 hudtoner at vælge imellem, og de alle har en gylden undertone, og ophæver en grå eller blå undertone. Dette antal kan fordobles igen og igen, ved at kombinere og blande dem indbyrdes.

(se tips længere nede på denne side)

De 8 plejende hudfarver fra RMS beauty

De to lyseste farver, #000 og #00, anvender vi oftest som concealer og highlighter (med mindre at du ønsker et fuldt dækkende og dramatisk geisha-look).

De gennemsnitlige farver, #11 og #22, er de mest populære farver for skandinaver i vinterhalvåret. De er stadigfine lyse, og de giver en smuk gylden tone til huden.

De dybere farver #33 og #44 er til den lidt mørkere hud, som vi især anvender i sommerhalvåret.

De mørkeste farver er #55 og #66, som vi anvender på mørkere hudfarver, eller leger med contour/skygger på en medium og lys hud.

TIPS! Brug dine fingre til at fordele og massere farven ind i huden, eller brug den særlige Skin2Skin Foundation Brush. Nogle gange er det bedre at blende en lysere farvetone ind i huden, og andre gange en mørkere gylden. Find den farve som kommer tættest på din gennemsnitlige hudfarve. Har du store porer, tjekker du om farven er for lys, hvis du ser lyse prikker i porerne efter påføringen. Afviger farven for meget fra halsen, matcher du den bedst ved, at du tester farven på kæbelinjen.

Makeupartisterne mixer altid mindst to-tre forskellige hudtoner til et ansigt. Både fordi de blender de forskellige farver sammen, og fordi de bruger de lysere omkring øjne, og de mørkere i hårgrænser og ved kindben. Du kan starte med en lysere tone i vinterehalvåret, og en mørkere om tone i sommerhalvåret.

Skin2Skin Foundation Brush fra RMS beauty

 

TRIN 2:

Du behøver kun et enkelt produkt til at give ansigtet liv og kulør.

Med Lip-2-Cheek, kan du give let rødme til både læber, kinder og under øjenbryn. Du dupper enten farven meget mættet, eller trækker den tynd og transparent. Alt efter lejlighed og temperament.

Lip2Cheek farverne er meget højt pigmenterede

Find din farve. Vær ikke for bange for de dybere, røde farver, for du trækker dem ligeså transparent, som dit temperament og humør er til. Har du i forvejen tendens til rødme i huden, så vælg en mere afdæmpet og varm tone, end de meget rødpigmenterede.

Dup først lidt på dine læber, og anvende farven herfra, som et reservoir til kinder og under bryn. Dvs. du tager rigelig med farve på læberne, og herfra dupper du videre til kinder og under bryn. HUSK, hellere flere tynde lag i opbygningen, end et enkelt tykt lag.

TIPS! Brug fingrene eller den særlige Skin2Skin Blush Brush

Skin2Skin Blush Brush fra RMS beauty

 

Er du nervøs for at få for meget farve på med Lip2Cheek, vælger du i stedet for RMS’ Lip Shine, og bruger på samme måde. Disse er mere transparente og glossy.

Se RMS lip shine. Vores favorit er i øvrigt Bloom.

Så enkelt er det. Nu er dit ansigt allerede mere ensartet og endda med masser af glød. Du mangler måske kun lidt mascara nu, førend du fuldender din hudplejende makeup.

Men vi inspirerer dig gerne med endnu mere … – hvis du vil?

 

Ønsker du lidt mere snyd og glam?
Så præsenterer vi dig for lidt flere trin og avancerede muligheder herunder:

Har du langt og løst hår, er det en fordel at du fikserer din makeup på huden nu, så håret ikke klæber sig fast til huden. Har du kort eller opsat hår, er der mindre behov for det næste trin.

TRIN 3:

“Un”-Powder er det fineste og unikke pudder-støv, som vi kender. Den matterer let huden, mens den fikserer creme-makeuppen i timevis. Det bedste ved denne særlige pudder er, at du ser alle linjer og porer, syner let udviskede!

TIPS! Du får det mest naturlige resultat, når du anvender en stor børste og påfører i meget tyndt lag. Du behøver nok ikke i hele ansigtet, men mest i midten (pande, næse og hage) og omkring øjnene.

RMS kabuki børste i lukket etui er praktisk i tasken.

 

Du vælger imellem en farveløs “Un”-Powder eller de transparente farvede.

RMS “Un”-Powder er alle transparente

 

TRIN 4:

Blev du lidt for mat af at fiksere med Un-Powder? Eller fik du lidt for meget Lip-2-Cheek på kinderne?

Så lysner du bare huden lidt op med noget high-light, som fanger lysets skær effektiv.

TIPS! Påfør især der, hvor lyset rammer din hud naturligt. Det er altid højt oppe på kindbenene (over din Lip-2-Cheek), lige under det højeste stykke af dine bryn, over dine læbers amorbuer.

Du kan også lege endnu mere med ekstra glød og effekt, ved at du blander en smule high-light sammen med din Un-Cover ( i TRIN 1), og bruger i hele ansigtet.

Highlight og ekstra glød til huden

Living Luminizer er perlehvid og dermed den mest dramatiske og lysende. Brug den når du har sølv og kølige farver på. Du bruger også Living Luminizer som blandingsfarve. Ønsker du ekstra blikfang, kommer du en smule på indre øjenkrog, så dit blik lyser op.

Master Mixer er en varm og rosagylden farve, som smukt og naturligt blender sig ind i alle hudtoner. Denne bliver sjældent for meget (men er den nok for dig?). Den er tænkt som en blender, med alle andre farver. Du fordobler dit antal af læbefarver, blush og øjenskygger, når du mixer med Master Mixer. Igen, opnår du ekstra glød i huden, når du blander sammen med din Un-Cover (TRIN 1).

Magic Luminizer, er en fin high-light, som ligger midt imellem Living Luminizer og Master Mixer. Vi beskriver den bedst som en neutral champagne, og kan bruges ligesom de andre to.

 

Er du klar til endnu mere sjov og leg?

Så har vi masser af inspiration til dit øjenparti herunder.

TRIN 5:

Eye-Polish er cremede øjneskygger med masser af pleje i. Du påfører dem på øjenlåg og evt. som eyeliner under dine underste vipper. Faktisk behøver du slet ikke øjencreme under, da denne virker særligt plejende på huden her.

RMS Eye Polish & Eye Polish Brush

TIPS! Du får dybtliggende og små øjenlåg frem i lyset, når du vælger lyse, skinnende farver. Du får en dramatisk effekt med mørke farver. Uanset hvilke du bruger eller kombinerer, så får du bedst resultat, når du påfører mest farve tættest på dine vipper og toner farven op og ud ved yderste øjenkrog. Du fordeler bedst med en lille pensel, men afslutter ved at du trykker godt ind i huden med din fingerspids. Er du nervøs for at farven skrider for hurtigt ud, fikserer du med lidt ekstra Un-Powder (TRIN 3)

Vores absolutte favorit farve til øjnene, er i øvrigt farven Magnetic, som klæder alle.

 

Nå, her kunne vi sagtens stoppe mens legen er rigtig god, men vi har dog lidt bonus-info til dig.

Her bliver det mere avanceret…

 

TRIN 1,5

Contouring. Dette trin kan du helt udelade, da dette er den sværeste af alle teknikkerne. HVIS du vil lege med contouring, gør du dette imellem TRIN 1 og TRIN 2. Det er også individuelt, hvor du lægger skyggerne. Contouring giver en dramatisk forskel. Især til aften, og når du også kombinerer med highlights.

Contouring er skyggelægning, modsat highlights. Contour-farver skal være mørkere end din ansigtshud. Den må gerne være lidt mat. Den må ikke være for rød, snarere gråbrun, som illuderer en ægte skygge over din hud.

Farven lægger du, hvor du har (eller ønsker) en naturlig skygge. Det er fx under kindben, runding under kindæblet, langs kæbelinjen og i pandens hårgrænse og i øjets globelinje.

Mere avanceret, lægger du langs næserod, under næsetip og nedad halsen sider.

Makeupartister bruger endda contouring på kroppen, som giver dybere kavalergang, mere synlige kraveben, og endda formgivning af muskulatur.

Men det er afhængigt af dine ansigtstræk, om du giver kontur fx i pandens hårgrænse, under næsen osv. Hvis du har en lav pande og kort næse, gør du panden endnu lavere og næsen endnu kortere. Omvendt kan du snyde en lang næse kortere og en høj pande lavere med contouring.

For at få en 3D-effekt af et harmonisk ansigts, lægger du konturerne her:

Se alle vores tegninger på et tidligere nyhedsbrev

HUSK at makeup er et sjovt og spændende redskab, hvor du bruger enkelte af ovenstående teknikker. Når du får et nyt makeup produkt i hånden, anbefaler vi altid at du leger med det, når du har god tid, og før du alligevel skal “rense dagen af” om aftenen. På denne måde opdager du hvor meget du skruer op og ned for pigmenter og effekter.

Vi står altid klar og inspirerer dig gerne med en personlig guide, i form af vores Private Makeup Session. Du bestemmer selv hvor meget vi skruer niveauet op. Det vigtigste for os er, at du får forståelsen for hvad selv den mindste detalje kan gøre for netop dig og dit ansigt. I denne session kigger vi også på dine øjne og bryn. Vi har mange flere hemmeligheder at dele med dig personligt.

Mange hilsener,

Complete Me Teamet