Fri fragt over 899,-   |   Tlf: +45 33 12 34 50

Handelsbetingelser

Introduktion

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Complete Me. 
Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Complete Me. 

Dokumentation og vejledning:

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Complete Me. 
Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Complete Me’s side, er denne af vejledende art. Købte gavekort er gældende i 12 mdr fra udstedelsesdatoen.
Der vil være anført og registreret et fortløbende gavekortnummer, samt slutdato for hvornår tidsbestilling senest kan bestilles.
Hvis ikke der er en ledig behandlingstid inden denne dato, skal tidsbestillingen ske senest denne anførte dato og dermed kan behandling indløses efterfølgende.
Ved indløsning og konvertering til andet køb (f.eks til køb af kosmetikprodukter) er den anførte dato den seneste dag, som gavekortet kan benyttes. Gavekort kan ikke udbetales til kontanter.

Leveringstidspunkt og transport:

Levering af varer fra Complete Me anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med Post Danmark eller DAO365.
Leveringstid for gavekort er 1-5 arbejdsdage fra ordredato. Bestillinger af produkter varierer fra 2-5 arbejdsdage.
Forsendelser koster kr.42,50 uanset vægt og størrelse.
Gratis levering over 899,-

Risikoen for varerne:
Risikoen for varer købt af Complete Me overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Reklamation Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Complete Me skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Complete Me.  For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Complete Me har stillet dig i udsigt.

Pris og betaling:

I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med Visa – Dankort og andre kort. Alle priser i Complete Me – på web-adressen https://completeme.dk
– er inkl. Moms. Fortrydelsesret Complete Me yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. 
Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Der kan kun markeres landekode til Danmark, men anføres et andet land, som ønsket leveringssted, under feltet med bemærkninger, kan vi også ekspedere disse ordrer videre til udlandet. Ekspeditionsgebyr vil blive oplyst efter bestilling.

Kontakt:

Complete Me
Kompagnistræde 21, sttv
1208 Kbh. K
Tlf:  +45 33 123450
E-mail: completeme@completeme.dk
CVR: 29403406