Hvilken ansigtsbehandling er bedst til uren hud og akne?
Menu

Ansigtsbehandling til uren hud og akne

hej

Har du uren, fedtet hud eller akne problemer, som du ønsker hjælp til? Vi tilbyder en personlig rådgivning og behandlingsforløb, som vi målretter til netop dine behov.

Uren hud og akne er en tilstand i huden, som er mere belastende for psyken, end dem med pæn hud forestiller sig. Nogle af os behandlere, ved udmærket godt hvordan det føles at være ramt af akne og har prøvet det på vores egen krop. Når andre har en dårlig hår- dag, så kan du med uren hud, have en dårlig hud-dag. Nogle gange ønsker en person med uren hud, slet ikke at gå ud i det afslørende dagslys, men vælger at bure sig selv inde eller bruge masser af ressourcer på at være ked af det. Mange gange vil især piger, forsøge at dække det hele til med makeup, og her er det også vigtigt, hvad du byder din hud.

Vi ser ofte at mange med den mindste smule tilstopninger i porerene, er alt for voldsomme med at pille og kradse i huden. Det føles måske godt her og nu, men på sigt skader det huden. Det giver skader i form af røde mærker, sår, mørke pletter og i værste tilfælde nogle blivende ar i huden. Disse er sværere at komme af med end selve urenhederne. Vi tager hånd om dig, din hud og vi holder dig i hånden, hele vejen igennem den svære proces mod en pænere hud. Det kræver både tålmodighed og disciplin af dig.

Hvorfor er huden meget tilstoppet og uren?

Hvis du døjer med urenheder og tilstopninger i huden, er det mest sandsynligt at din talgproduktion (dit naturlige produktion af hudfedt) er for høj. Det kan der være flere årsager til. Mange gange skyldes det hormonelle forandringer. Andre gange kan det fremprovokeres af en forkert og overdreven hudbehandling. Det er faktisk værre at overbehandle sin hud, end at slet ikke at behandle sin hud. Men den korrekte hudpleje kan hjælpe.

Hvordan hjælper vi dig med at få en pænere hud?

Den første opgave for os, er at vi får en god dialog med dig. Vi sætter din hud under luppen i en ansigtsbehandling, som indeholder en dybderensning af dine porer. Vi hører dig om din nuværende hudplejerutiner og finder ud af om du kan optimere disse. Når vi behandler din hud, kan vi tydeligt se og mærke hvordan den reagerer med varme, vand og berøring. Vi ser også hvor meget talg din hud producerer i dybden og hvordan din overfladefugtighed er, som har stor betydning for en uren huds tilstand.

Vi giver dig først og fremmest nogle dybderensende ansigtsbehandlinger, med nogle ugers interval, for at få “bund” i de tilstopninger du har i huden. En professionel og manuel dybderensning er vigtig i kampen mod uren hud, og forebygger nye betændelsestilstande i din hud.

Vi finder hurtigt ud af, hvor mange behandlinger du skal have, ved at se på hvor meget talg din hud danner fra gang til gang. Typisk kommer vi i bund efter 2-3 gange dybderensninger. Derefter får du en vedligeholdende behandling, med længere tid imellem.

Sammen med dig, laver vi også en plan for et fremadrettet behandlingsforløb. Du lærer de korrekte og optimale hjemmeplejerutiner, som passer til dig, din hud og dit budget. Vi ved, at personer med uren hud er meget motiverede for at gøre noget ved tilstanden, så vi guider dig i den bedste retning. Det er afgørende, hvordan du selv behandler din hud resten af måneden, udover den ene dag om måneden hvor du besøger os.

Vi plejer at se de første forbedringer efter kun en eller to behandlinger. Dog hvis der går alt for længe imellem, ser vi at der ophober sig nye urenheder, som kan give en ny og irriteret tilstand igen. Så skal vi starte lidt forfra, med at komme til bunds igen.

Ofte ser vi at huden får ro og opheler sig selv flot, når den får hjælp udefra med udrensning. Efterhånden klarer huden sig selv, med færre dybderensninger og en korrekt hjemmepleje. En af de fejl som mange begår, er huden bliver overbehandlet med skrappe midler, som forværrer problemet og med inflammation til følge.

Vi anbefaler dig, som minimum at vælge en Complete FACE + Dybderens Varighed 1 time (fra 760,-)

Du kan tilvælge ekstra behandling og tid oveni denne behandling.
F.eks. ansigtsmassage, som hjælper din hud med at normalisere sig hurtigere efter dybderensningen.

Når du opnår en pænere hud, efter nogle dybderensninger, anbefaler vi de forebyggende og behandlende frugtsyre Peel Pads, fra Comfort Zone. De stimulerer cellefornyelsen, så eventuelle skader og ar i huden, får boostet regenereringen. Ønsker du en endnu bedre effekt, får du en 50% øget effekt ved at kombinere hjemmekuren med Peel Pads og vores professionelle Frugtsyre behandlinger.

Active Vitamin-Cure Varighed 30 min. (fra 575,-)

Vi har andre behandlinger mod ar og skader i huden, som vi kan vurdere, når vi ser og lærer dig og din hud bedre at kende.