Manicure Archives - Complete Me
Menu

Behandlinger

A Piece of Heaven

Totaloplevelsen af skønhedspleje og velvære fra top til tå inkl. 4 totale behandlinger. Fødder og hænder plejes med luksuriøs manicure og pedicure, samt kroppen afspændes med aromamassage. Dit ansigt plejes med afrens, peeling, massage og maske tilpasset hudens behov.

(2 t. 30 min.) fra 1995,-

HANDS ON

Skøn og plejende manicure, som indledes med aromatisk håndbad. Vi fokuserer på behandling af neglebånd og filer neglene i form, samt skrubber de døde celler væk med frugtsyre peeling og giver hænderne en afspændende massage med plejende håndcreme. Vi afslutter med en plejende negleolie og polerer neglene skinnende blanke. Din hånd er hermed ”dit personlige visitkort”

(30 min.) fra 395,-
Inkl. Lakering 4 lag (15 min.) tillæg 125,-

QUICK MANICURE RESCUE

Anbefales til dig som har travlt og brug for en lynhurtig og effektiv forskønnelse af dine negle. Vi vælger sammen med dig, hvor fokus skal ligge, enten på behandling af neglebånd og formgivning af negle eller på den kosmetiske forskønnelse med olie, håndcreme. Vi kan blankpolere neglene eller udskifte neglelak.

(20 min.) fra 295,-

COMPLETE POLISHED

Vælg imellem blankpolering af dine negle på fingre eller tæer eller lakering med farvet lak, fransk lak.

(15 min.) fra 195,-

SOOTHING OIL WRAP

Forkæl dine hænder eller fødder med en varm og blødgørende pakning som er rig på essentielle olier, Vitamin C og antioxidanter. Dybdevirkende terapeutisk effekt på tør og skadet hud, samt lindrende på stive og ømme led. Ideel som ekstraordinær behandling også i forbindelse med anden behandling af hænder og fødder.

(20 min.) fra 345,-
Som tillægsbehandling til anden behandling fra 195,-